TouchSafe

Viralis - TouchSafe

Veilig werken met TouchSafe

TouchSafe staat voor veilig werken in een schone hygiënische werkomgeving. Wij bieden zekerheid dat een werkplek beschermd is tegen ziekteverwekkers en tevens makkelijk schoon te maken is. Na onze TouchSafe behandeling zijn alle behandelde contactpunten anti-viraal, anti-bacterieel, anti-schimmel en easy-to-clean.

Werkwijze
×
Minder ziekteverzuim

Minder ziekteverzuim

De anti-virale en anti-bacteriële eigenschap van onze beschermlaag zorgt voor minder besmettingen op het werk en minder ziekteverzuim.

Continu beschermd

Continu beschermd

Een schone werkomgeving dient schoon te blijven. De desinfecterende werking is blijvend en continu.

Nano coating

Nano protectie

Het desinfectiemiddel bestaat uit nanokristallen die met een nanosprayer aangebracht worden op contactpunten door onze gecertificeerde applicateurs.

De TouchSafe behandeling

De TouchSafe behandeling

De TouchSafe behandeling bestaat uit een voorbehandeling en de protectiebehandeling. De voorbehandeling is een dieptereiniging met een uniek ecologisch schoonmaakmiddel om een schoon oppervlak te creëren voor ons protectiemiddel. Tijdens de protectiebehandeling wordt het protectiemiddel aangebracht door onze gecertificeerde applicateurs.

Werkwijze

Handcontactpunten: een bron van besmetting

Handcontactpunten zijn belangrijke verspreiders van ziektes. De manier waarop we deze schoon proberen te houden is niet adequaat om ziektekiemen continu te bestrijden. Iedere keer dat een contactpunt wordt aangeraakt, is deze opnieuw vervuild.

Tijdens ons werk komen we constant in aanraking met handcontactpunten. Denk aan deurklinken, kranen, wc’s, bureau’s en alle computer gerelateerde voorwerpen die we vandaag de dag gebruiken, zoals het display, de muis en het toetsenbord. Ook apparatuur met touchscreens wordt steeds meer gebruikt door bedrijven. Handig qua gebruik en mobiliteit, maar doorgaans de grootste bronnen van verontreiniging met virussen en bacteriën. de voorwerpen die we het vaakst aanraken worden over het algemeen het minst schoongemaakt. De wc’s zijn vaak schoner dan de smartphone of de tablet.

Met de TouchSafe protectielaag is dit probleem verleden tijd. We focussen ons op de handcontactpunten in een werkomgeving, zoals een kantoor of fabriek. Na inventarisatie van alle contactpunten volgt eerst een dieptereiniging om een schoon oppervlak te krijgen. Daarna worden alle handcontactpunten door een gecertificeerde applicateur voorzien van een anti-virale beschermlaag.

Neem contact op

Handhygiëne niet vaker, maar continu!

Handhygiëne: niet vaker, maar continu!

Met de komst en de angst voor Corona wassen we vaker onze handen en gebruiken we veel meer desinfecterende handgel met alcohol. Samen met het vuil, de schadelijke bacteriën en virussen worden ook de goede bacteriën en nuttige vetten weggewassen met uitdroging en schade tot gevolg.

Als een werknemer vervolgens met schone handen een vieze deurklink vastpakt bij het verlaten van de wc of zijn vervuilde muis en toetsenbord gebruikt op zijn flexplek, is het handen wassen voor niets geweest. De handgel werkt als een momentopname, effectief voor 60 seconden. Dit beschouwen we als een tijdelijke veiligheid.

TouchSafe biedt een beter alternatief. Eén waarbij de minuscule deeltjes van ziekteverwekkers worden ontmanteld wanneer deze worden achtergelaten door een besmet persoon. En één die dat continu doet. Ook na iedere aanraking blijft het oppervlak anti-viraal. Zolang de nanocoating intact is, blijft het oppervlak beschermd.

Nanotechnologie