Werkwijze

Viralis - TouchSafe

Hoe werkt het?

Met de TouchSafe behandeling bieden we een protectiedienst van minimaal 12 maanden tegen vuil en ziekteverspreiders. Alle handcontactpunten in uw kantoorruimte of fabriekshal worden eenmalig gereinigd en voorzien van een vuilwerende, antivirale en antibacteriële beschermlaag. Met onze unieke schoonmaakmiddelen kunt U de beschermlaag gemakkelijk onderhouden en alle behandelde handcontactpunten schoon houden.

Neem contact op
×
Stap 1: Inventarisatie

Stap 1: Inventarisatie

Allereerst brengen we alle handcontactpunten binnen de kantoorruimte of fabriekshal in kaart. Bij voorkeur doen we dit op basis van een blauwdruk van het gebouw, zodat de locatie van alle contactpunten hierop genoteerd kunnen worden. De locatie en andere informatie van de contactpunten worden opgeslagen in een database.

Stap 2: Voorbehandeling

Stap 2: Voorbehandeling

De handcontactpunten worden met een dieptereiniging voorbehandeld, alvorens deze worden behandeld met het protectiemiddel. Dit is nodig om een schoon oppervlak te creëren waar de nanokristallen zich goed op kunnen hechten.

Stap 3: TouchSafe behandeling

Stap 3: TouchSafe behandeling

Direct na de dieptereiniging kan het TouchSafe protectiemiddel worden aangebracht door onze gecertificeerde applicateurs. Het protectiemiddel wordt verdund en is op waterbasis, zodat deze verneveld kan worden. Het water verdampt en laat de nanokristallen achter. Deze hechten zich permanent aan ieder oppervlak.

Testen, testen, testen

Viralis gelooft in gedegen onderzoek. Uitvoerig testen is hier een belangrijk onderdeel van. Gedurende het hele proces voeren we tests uit om te meten hoe vies, vuil en besmet uw handcontactpunten zijn. De eerste test voeren we uit voor de dieptereiniging. Deze nulmeting geeft een goede indicatie hoe hygiënisch uw bedrijf daadwerkelijk is. De tweede test volgt na de TouchSafe behandeling. Tot slot komen we periodiek terug om de hygiëne te controleren. Zo toetsen we de effectiviteit van het protectiemiddel en de kwaliteit van het schoonmaakonderhoud. De nano protectielaag is net als ziektekiemen niet zichtbaar voor het blote oog. Daarnaast kan gebrekkig schoonmaken leiden tot een ophoping van vuil die de actieve werking van de beschermlaag beperkt.

Door te blijven testen waarborgen we de kwaliteit van ons product en de veiligheid van uw medewerkers. Alle resultaten worden met uw bedrijf gedeeld.

Neem contact op

Onderhoud

Onderhoud

De klant is zelf verantwoordelijk voor het onderhoud en de schoonmaak van de met TouchSafe behandelde handcontactpunten. Bij gebruik van onze schoonmaakmiddelen garanderen we een jaar lang de effectiviteit van de beschermlaag. Viralis komt geregeld langs voor controles om de kwaliteit van de protectie te waarborgen.

Neem contact op