Het geheim van

Een gezonde werkplek

Viralis brengt een actieve protectielaag aan op uw kantoorartikelen, zodat deze beschermd zijn tegen vuil, virus, bacterie, schimmel, alg, olie, vet en vieze geuren. Uw kantoor wordt easy-to-clean en zelfreinigend dankzij de groene, duurzame technologie van Reinasan.

Neem contact op Meer over Reinasan
×

Welke voordelen biedt TouchSafe?

Goed schoon

Viralis maakt goed schoon! Onze schoonmaak is meer dan alleen een doekje ergens overheen halen. Wij maken de dingen schoon die normaal worden overgeslagen. Wij doen dit met sterk schoonmaakmiddel dat goed is voor het milieu.

Blijft schoon

Wat Viralis schoonmaakt, blijft makkelijk schoon. Na de schoonmaak brengen wij een protectielaag aan. Vuil kan niet meer hechten aan het oppervlak. Het voorkomt ook de verspreiding van bacteriën, virussen, schimmels en algen. Voor geweldige hygiëne af en toe afnemen met een doek.

Bewezen schoon

Viralis garandeert een betere hygiëne voor uw bedrijf en levert bewijs. Wij voeren altijd een hygiënemeting uit vóór de schoonmaak. Dit noemen wij de nulmeting. Hiermee stellen wij vast wat de staat van de hygiëne van uw bedrijf is. Ná de schoonmaak en de protectiebehandeling meten wij nog een keer om het resultaat te bevestigen.

Powered by

Reinasan

De groene technologie van Reinasan is terug te vinden in de schoonmaakmiddelen en de hygiëne protectie die wij gebruiken. De innovaties van Reinasan tillen hygiëne naar een hoger niveau. De protectie die wij aanbrengen is zelfreinigend en werkt continu. Schoonmaken hoeft minder vaak en schoonmaakmiddel is niet eens meer noodzakelijk. Vuil en andere viezigheid verwijder je met gemak met een microvezeldoek. Wil je toch schoonmaakmiddel blijven gebruiken? Dan hebben we PH-neutrale, milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen die non-agressief zijn en geen schade toebrengen aan de protectielaag, de werkplek of het milieu.

Wat kunnen wij behandelen?

Onze TouchSafe protectie kan op ieder oppervlak worden aangebracht. Het is het effectiefst op nieuwe producten met een glad oppervlak.

Voor een gezonde werkplek behandelen wij alle kantoorartikelen op de werkplek van uw medewerkers. Dit zijn het bureau, de bureaustoel, de lades, de telefoon, en de laptop of desktop met alle accessoires waar men met de handen aan zit.

Alle artikelen ondergaan eerst een dieptereiniging. Vuil en viezigheid wordt verwijderd en alles wordt gedesinfecteerd. Daarna kunnen wij de TouchSafe protectie aanbrengen op een schoon oppervlak. De protectiebehandeling is direct actief, werkt continu en beschermt uw medewerkers jarenlang.

Prijscalculatie TouchSafe
Bereken hier de kosten om uw medewerkers te voorzien van een gezonde werkplek. Wij behandelen standaard de volgende kantoorartikelen: - bureaublad - bureaustoel (armleuningen en alle hendels) - laptop / desktop - toetsenbord - muis en muismat - telefoon - bureaulades

Total 0