Werkwijze

Viralis - TouchSafe

Hoe werkt het?

Met de TouchSafe behandeling bieden we een protectiedienst van minimaal 12 maanden tegen vuil en ziekteverspreiders. Alle handcontactpunten in uw kantoorruimte of fabriekshal worden eenmalig gedesinfecteert en gereinigd. De kwaliteit van deze dieptiebehandeling wordt gecontroleerd met een test. Pas als deze toereikend is, worden contactpunten voorzien van een vuilwerende, easy-to-clean beschermlaag. Met onze vooruitstrevende groene schoonmaakmiddelen onderhoudt U de beschermlaag en de hygiëne van alle behandelde handcontactpunten, want wat schoon is, moet schoon blijven.

Neem contact op
×
TouchSafe dieptereiniging

Stap 1: Dieptebehandeling

De eerste stap van de TouchSafe behandeling is een dieptereiniging waarbij ieder handcontactpunt eerst wordt gedesinfecteerd en daarna nogmaals grondig wordt gereinigd om een steriel oppervlak te creëren voor de protectiebehandeling.

TouchSafe protectie

Stap 2: Protectie

De TouchSafe protectie wordt direct na de dieptebehandeling aangebracht door gecertificeerde applicateurs. Het protectiemiddel wordt verdund met water, zodat deze verneveld kan worden. Het water verdampt en laat een minuscuul laagje kristallen achter. Deze hechten zich permanent aan het oppervlak en voorkomen dat vuil zich hier kan nesten.

TouchSafe onderhoud

Stap 3: Onderhoud

Na de behandeling is ieder handcontactpunt vrij van vervuiling en ziekteverwekkers. Dankzij de protectielaag is het makkelijk om dit te onderhouden. Af en toe afnemen met ons duurzame schoonmaakmiddel en herbruikbare microvezeldoeken staat garant voor een schone werkomgeving.

TouchSafe monitor

Stap 4: Monitor

Gedurende het gehele proces monitoren we de staat van de hygiëne. Dit dient ter controle van de kwaliteit van ons werk en de mogelijkheid om resultaten met uw medewerkers te delen. Zo creëren we bewustzijn van de verbetering in de hygiëne en de noodzaak om deze goed te blijven onderhouden.

Meten is weten

Viralis gelooft in gedegen onderzoek. Uitvoerig testen is hier een belangrijk onderdeel van. Gedurende het hele proces voeren we steekproefsgewijs tests uit om de kwaliteit van onze TouchSafe behandeling te waarborgen. Er wordt eerst een nulmeting uitgevoerd vóór de dieptereiniging om de huidige staat van de hygiëne te bepalen. Ter kwaliteitscontrole wordt ook ná de dieptereiniging tests uitgevoerd. Indien de waardes niet voldoen aan de standaard van Viralis, zal er opnieuw gereinigd en gemeten worden. Zo waarborgen we de kwaliteit van ons werk dat niet voor het blote oog zichtbaar is. Tot slot komen we periodiek terug voor controles om het onderhoud van de hygiëne te controleren. Testresultaten en adviezen worden altijd gedeeld om samen de hygiëne op de werkvloer te optimaliseren.

Neem contact op

Onderhoud

De sleutel tot succes: Bewustwording

De laatste stap in het proces is wellicht de belangrijkste, namelijk bewustwording. Visuele hygiëne, waarbij alleen zichtbare viezigheid zorgt voor een roep om schoon te maken, is de norm en dat is niet langer voldoende. Vuil dat niet zichtbaar is met het blote oog wordt vergeten en biedt een enorme voedingsbron aan ziekteverwekkers. Viralis maakt het ieder bedrijf makkelijk om de hygiëne naar een hoger niveau te tillen, maar zonder een intrinsiek geloof bij medewerkers in het belang van hoogstaande hygiëne zal deze niet onderhouden worden. Om bij te dragen aan de bewustwording onder medewerkers delen wij onze testresultaten in de vorm van een hygiënemeting. De hygiënewaardes vóór en ná de TouchSafe behandeling en die van periodieke controles worden in kaart gebracht en gedeeld. Daarnaast bieden wij informatiezuilen aan in bruikleen om informatie, zoals de hygiënemeting, op weer te geven en waarin schoonmaaksprayers en microvezeldoeken ter beschikking worden gesteld aan medewerkers. Naast het gemak om schoonmaakartikelen voor handen te hebben, stelt het ons in staat om een permanente herrinering te plaatsen op strategische plekken binnen het bedrijf.

Neem contact op