TouchSafe

Viralis - TouchSafe

Veilig werken met TouchSafe

TouchSafe staat voor veilig werken in een schone hygiënische werkomgeving. Wij bieden een hygiënesysteem dat bestaat uit een dieptebehandeling en een protectiebehandeling. De dieptebehandeling desinfecteert de handcontactpunten, waarna de TouchSafe protectiebehandeling kan plaatsvinden. Hierna zijn alle behandelde handcontactpunten permanent easy-to-clean en vuilwerend. Door middel van onze hygiënemonitor wordt op gezette tijden gemeten om te controleren of de hygiëne nog steeds op peil is. Eenvoudig onderhoud volstaat dan om alles veilig schoon te houden.

Werkwijze
×
Minder ziekteverzuim

Minder ziekteverzuim

De permanent verbeterde hygiëne zorgt voor minder besmettingen op het werk en minder ziekteverzuim.

Continu beschermd

Continu beschermd

Een schone werkomgeving dient schoon te blijven. De vuilwerende en easy-to-clean eigenschap is blijvend en continu.

Nano coating

Microprotectie

Het protectiemiddel bestaat uit microkristallen die met een microsprayer aangebracht worden op contactpunten door onze gecertificeerde applicateurs.

De TouchSafe behandeling

De TouchSafe behandeling

De TouchSafe behandeling bestaat uit een voorbehandeling en een protectiebehandeling. De voorbehandeling is een 2-staps dieptebehandeling, waarbij eerst wordt gedesinfecteerd met een gecertificeerd middel. Ten tweede, wordt er gereinigd met een ecologisch schoonmaakmiddel om een schoon oppervlak te creëren voor ons protectiemiddel. Aansluitend wordt tijdens de protectiebehandeling het protectiemiddel aangebracht door onze gecertificeerde applicateurs.

Werkwijze

Handcontactpunten: een bron van besmetting

Handcontactpunten zijn belangrijke verspreiders van ziektes. De manier waarop we deze schoon proberen te houden is niet adequaat om ziektekiemen continu te bestrijden. Iedere keer dat een contactpunt wordt aangeraakt, is deze opnieuw vervuild.

Tijdens ons werk komen we constant in aanraking met handcontactpunten. Denk aan deurklinken, kranen, wc’s, bureau’s en alle computer gerelateerde voorwerpen die we vandaag de dag gebruiken, zoals het display, de muis en het toetsenbord. Ook apparatuur met touchscreens wordt steeds meer gebruikt door bedrijven. Handig qua gebruik en mobiliteit, maar doorgaans de grootste bronnen van verontreiniging met virussen en bacteriën. De voorwerpen die we het vaakst aanraken worden over het algemeen het minst schoongemaakt. De wc’s zijn vaak schoner dan de smartphone of de tablet.

Met het TouchSafe hygiënesysteem is dit probleem verleden tijd. We focussen ons op de meest aangeraakte handcontactputen in een werkomgeving, zoals een kantoor of fabriek. Na de inventarisatie volgt eerst een dieptebehandeling om de contactpunten te desinfecteren en een schoon oppervlak te creëren voor de protectiebehandeling. De vuilwerende en easy-to-clean beschermlaag wordt altijd aangebracht door gecertificeerde applicateurs van Viralis.

Neem contact op

Handhygiëne niet vaker, maar continu!

Handhygiëne: niet vaker, maar continu!

Met de komst en de angst voor Corona wassen we vaker onze handen en gebruiken we veel meer desinfecterende handgel met alcohol. Samen met het vuil, de schadelijke bacteriën en virussen worden ook de goede bacteriën en nuttige vetten weggewassen met uitdroging en schade tot gevolg.

Als een werknemer vervolgens met schone handen een vieze deurklink vastpakt bij het verlaten van de wc of zijn vervuilde muis en toetsenbord gebruikt op zijn flexplek, is het handen wassen voor niets geweest. De handgel werkt als een momentopname, effectief voor 60 seconden. Dit beschouwen we als een tijdelijke veiligheid.

TouchSafe biedt een beter alternatief. Eén waarbij constant een betere hygiëne wordt verwezenlijkt. Vuil en organisch materiaal worden geweerd. De voedselbron van ziekteverwekkers wordt weggenomen. Zolang de protectielaag intact is, blijft het oppervlak beschermd. Bij gedegen onderhoud met onze ecologische schoonmaakmiddelen is de protectie één jaar gegarandeerd, maar kan deze nog veel langer meegaan. Onze hygiënemonitor fungeert tenslotte als een slot op de deur: objectieve metingen geven uw medewerkers zekerheid dat de hygiëne op peil is.