Viralis - TouchSafe

Viralis - TouchSafe

Next level hygiëne Slimmer. Groener. Beter. Simpel.

Onze aanpak is simpel. Wij willen beter schoonmaken met minder schoonmaakmiddelen en minder tijd. Waarom? Schoonmaakmiddelen belasten het milieu en schoonmaakkosten lopen op, omdat het zo arbeidsintensief is. De TouchSafe protectielaag lost beide problemen op.

Ontdek TouchSafe
×
Anti-viraal

Anti-viraal

Virussen, bacteriën, schimmels en vervuiling worden aangepakt door ons TouchSafe hygiënesysteem.

Easy-to-clean

Easy-to-clean

Makkelijk schoon te houden, doordat vuil zich niet meer kan hechten.

Milieuvriendelijk

Kostenbesparend

Ons hygiënesysteem verbetert de hygiëne, terwijl het de schoonmaakkosten verminderd.

Touchsafe: hygiëne van de toekomst

Touchsafe: hygiëne van de toekomst

TouchSafe is een protectiesysteem ontwikkeld om een revolutie tot stand te brengen op het gebied van handhygiëne en handcontactpunten.

Voorwerpen die we constant aanraken als deurklinken, touchscreens en computeraccessoires, zoals het toetsenbord, de muis en het display zijn belangrijke bronnen van vuil, virussen, bacteriën en schimmels. Met TouchSafe gaan we ze allemaal te lijf.

Ontdek TouchSafe

Next level hygiëne

Viralis gebruikt technologische ontwikkelingen om hygiëne naar een hoger niveau te tillen, of beter gezegd naar een microscopisch niveau. Ons protectiemiddel vormt een minuscule laag op ieder oppervlak en vormt een barrière tussen alle vervuiling.

Na een grondige desinfectie en dieptebehandeling van het oppervlak kan ons protectiemiddel aangebracht worden. De beschermlaag die we aanbrengen hecht zich permanent aan ieder oppervlak en zorgt ervoor dat wat schoon is, makkelijk schoon blijft.

Viralis: slimmer schoonmaken

Viralis: slimmer schoonmaken

De tijd waarin we leven vraagt om een betere schoonmaakcultuur. Vaker schoonmaken en met steeds agressievere middelen is volgens ons niet de manier. De traditionele manier van schoonmaken gecombineerd met desinfectiemiddelen zorgt in de strijd tegen gevaarlijke ziekteverwekkers voor meer afval, meer verspilling en meer verontreiniging van het milieu. Het effect op de besmettingskans is daarbij beperkt. Als een besmet persoon een schoongemaakte deurklink aanraakt, is dit meteen weer een infectiebron.

We moeten slimmer schoonmaken. Hygiëne moet permanent zijn in plaats van incidenteel. We hopen hieraan bij te dragen door grondige schoonmaak te combineren met continue protectie. Zo kunnen we mensen meer zekerheid bieden dat oppervlaktes in openbare ruimtes veilig zijn om aan te raken ondanks de gevaren van COVID-19 en andere ziekteverwekkers.

Over Viralis